Over Cas & Lux

Ons Belgisch verhaal startte met de adoptie van onze twee kleine kittens, Castor and Lux. Bij het thuiskomen werd ook de grote verantwoordelijkheid ineens zeer duidelijk.

Toen begon ons gezamenlijk avontuur: dagelijkse vragen, Google zoektochten en lange conversaties met dierenartsen waren deel van onze routine, om te begrijpen hoe dat we het leven van onze kittens konden verbeteren, geestelijk en lichamelijk. Onderweg begrepen we dat katten zeer specifieke hulpmiddelen nodig hebben om een gelukkig en gezond leven te leiden.

-

Samen met een groep experten hebben we onze kennis opgebouwd en wilden we deze kennis zeker ook delen met de buitenwereld. Aangezien ons doel is met 'Cas & Lux' om jullie te begeleiden om jullie kat(ten) hun levens te verrijken.

Naast aangepaste hulpmiddelen bieden we ook een gecentraliseerde website aan, waar kennis en informatie beschikbaar is, voor toekomstige (en huidige) katteneigenaars.

Bedankt om samen in dit avontuur te stappen, om een zo goed mogelijke omgeving te creëren voor onze feliene huisgenootjes. Bij vragen of opmerkingen kunt u ons altijd bereiken via het contact formulier.