Frequently Asked Questions

Bekijk hier de meest gestelde vragen!! Indien iets nog toegevoegd moet worden of bij andere vragen, kunt u ons contacteren op general@thecatproject.be

Shipping

Voor al onze verzend en retour voorwaarden kun je onderstaande links bekijken:

Terms of service 

Refund Policy 

Smart Water Fountain

Ja, al onze partners, dierenartsen en kattengedragsanalisten zijn het erover eens dat het bezit van een drinkfontein het drinkgedrag van de meeste katten aanzienlijk verandert.

Naast de voorbeelden van onze tevreden klanten (en Cas & Lux) ondersteunt ook wetenschappelijk onderzoek het effect van een drinkfontein. Een studie in 2017 door Stephanie & Schmidt duidde op een zeer positieve verandering in drinkgedrag bij katten, na de introductie van een waterfontein.

Ja! Sommige van onze partners en Kat coaches raden aan om natuurlijk ingrediënten toe te voegen aan de drinkfontein.

Je kunt bijvoorbeeld waterkers toevoegen in het bassin van de drinkfontein, hierdoor komt een natuurlijke smaak in het water vrij. Sommige katten geven de voorkeur aan een natuurlijke smaak. Een extra take-away is de natuurlijke filterelementen van het waterpest.

Gezond en natuurlijk!

Ja! In de normale opstelling gebruikt uw drinkfontein de kraan op het hoogste punt. In deze set-up maakt het water geluid. Indien u van plan bent de fontein in uw slaapkamer te gebruiken, is dit niet de meest optimale opstelling.

Daarom kun je de hoogte van de kraan verkleinen en zo het geluid dat uit je fontein komt verlagen. Op het laagste punt is je fontein helemaal stil en bruikbaar in de slaapkamer.

Hoe kun je de hoogte van de kraan verlagen? Je kunt de kraan in 3 verschillende stukken 'breken'. Zoals de foto hieronder.

Voordat u filters vervangt, raden wij u aan de filters zo grondig mogelijk te reinigen. Bij normaal gebruik, dient u de filters niet zo vaak te veranderen, dankzij het duurzame karakter van onze filters. Bij een goede onderhoudsgewoonte raden we aan om de filters elke 2 maanden te vervangen.

Haal het filter uit de fontein en spoel het af. Als de filter onzuiverheden of andere vreemde stoffen bevat moet het worden vervangen. Afhankelijk van de leefomgeving of de waterkwaliteit kunnen frequentere veranderingen nodig zijn. Was het filter niet met zeep.

Klik Hier voor de filterproduct pagina